Cyklovýlet 16.6.2013

24.6.2013 22:25:42

Dne 16. 6. 2013 se uskutečnil výlet na kolech, pořádaný MO KDU ČSL. I když byl dlouho předpoklad, že se pro nepříznivé počasí neuskuteční, nakonec bylo nádherné počasí. Vyjelo 18 účastníků včetně těch nejmenších, kteří měli tu výhodu a krajinu pozorovali pohodlně ze svých cyklistických křesel.

První zastávka byla ve Skaličce u větrného mlýna, kde nás s jeho zajímavou historií seznámil pan Červek ml. Pak už jsme všichni pokračovali v cestě. Po krátkém občerstvení v hospůdce jsme zdárně všichni dorazili na chatu v Komárovicích, kde nás už čekali další příznivci, kteří zajistili komletní servis občerstvení.

Odměna v cíli byla sladká -  perníkový  smajlík.  Nejmladší účastníci i když měli za sebou nějaký ten kilometr, měli ještě dost energie na dovádění. Zahráli si různé hry a samozřejmě zapojili i rodiče a prarodiče. U ohně si opekli špekáčky, zasytili se ještě zbylými perníky a moučníkem. Nakonec přišla na řadu  i  kultura a při kytaře a heligonce jsme si zazpívali.

Touto cestou bych chtěla poděkovat  všem kteří se zúčastnili, těm kteří zajistili občerstvení a manželům Pitrunovým za poskytnutí nádherného prostředí jejich chaty s bublajícím potůčkem. Myslím, že se výlet vydařil a stojí za to zase nějaký podniknout. Takže se budeme těšit.

Všem přejeme  krásné léto a dětem nádherné prázdniny plné zážitků.

za MO KDU ČSL

Jana Jandová

Přiložené dokumenty

Sdílet článek:Přidat k Yahoo Bookmarks Přidat k Facebook Přidat k Delicious Přidat k Twitter Přidat k StumbleUpon Přidat k MySpace Přidat k Google Bookmarks